Marketingová marža mlieka a mliečnych výrobkov na Slovensku - Weldesenbet, Tesfu
Analýza vzájomných cenových vzťahov medzi nákupnou, spracovateľskou a spotrebiteľskou cenou mlieka a mliečnych výrobkov v rokoch 1995-2005 v Slovenskej republike. Výpočet spracovateľskej , obchodnej a celkovej marketingovej marže, podiel prvovýrobcu na spotrebiteľskej cene sledovaných výrobkov.