Možnosti riešenia závislosti ekonomických ukazovateľov a ceny pôdy v SR po vstupe do EÚ - Baculíková, Nina
Kvantitatívna analýza vybraných ekonomických ukazovateľov a ceny pôdy v lepších a horších prírodných podmienkach.