Vízie reformy Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ a slovenského poľnohospodárstva - Baco, Peter
Stanovisko poslanca Európskeho parlamentu Petra Bacu k otázke budúcej reformy SPP a budúcnosti slovenského poľnohospodárstva. Stanovisko bolo prednesené na seminári, konanom 17. októbra 2006.