Modely nákupního vyjednávání o cene - Cozi, Marek
Prístupy pre nákupné vyjednávanie alebo vyjednávanie o cene nakupovaných tovarov a služieb. Prezentácia týchto prístupov formou modelov a zhodnotenie ich výhod a nevýhod. Všeobecný model ponukového procesu, model nákupného vyjednávania, jednokolový výber, model "bez jednania", nákupná aukcia.