Obecné zásady pro oceňování ochranné známky s úvahou o jejím oceňování v nevýnosných podnicích - Jurečka, Jan
Prehľad zásad pre oceňovanie nehmotného majetku, metódy oceňovania ochrannej známky, požiadavky kladené Medzinárodnými oceňovacími štandardmi IVS. Metódy a obsah oceňovania ochrannej známky používané v českej praxi. Problematika vecného ocenenia ochrannej známky v nevýnosnom podniku.