Chcete profitovať aj na poklese ceny? Skúste individuálne investovanie - Nagy, Ľuboš
Investičné nástroje a možnosti zmeny ceny. Limity kolektívneho investovania. Neúmerný rast cien na trhu. Trend neustáleho posilňovania individuálneho investovania.