Poznanie a vzdelanosť - hlavný produktívny faktor organizácie v znalostnej ekonomike - Čihovská, Viera
Charakteristika novej ekonomiky. Pojem informačná spoločnosť. Vývojové štádiá ľudskej spoločnosti. Spôsoby produkcie bohatstva v novej ekonomike. Ľudský faktor v znalostnej ekonomike. Manažment znalostí. Rast firemných znalostí.