Úplné znenie zákona o zdravotnom poistení
Zákon o zdravotnom poistení č. 580/2004 Z.z. a o zmene a doplnení zákona č. 95/2002 Z.z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení ďalších zákonov ... a zákona 673/2006 Z.z.