Vývojové trendy na súčasných finančných trhoch - Hrvoľová, Božena
Hlavné vývojové trendy na súčasných finančných trhoch. Vznik a vývoj nových finančných nástrojov. Sekuritizácia a reštrukturalizácia finančných inštitúcií. Internacionamizácia a globalizácia. Deregulácia a harmonizácia regulačných opatrení.