Reštrukturalizačné projekty formou zmeny vlastníckych vzťahov - Kaduková, Aneta
Reštrukturalizačné projekty formou zmeny vlastníckych vzťahov. Problematika akvizícií a fúzií, ich motívy a obranné stratégie. LBO (leveraged-buy-out). MBO (management-buy-out). Návrh na postup realizácie fúzií a akvizícií. Predajný postup. Analýza cieľového podniku.