Spoločenská zodpovednosť firiem verzus zisk a etika - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Charakteristika pojmov morálka a etika. Etika a rozvoj podnikania. Rozhodovanie a riešenie etických dilem manažérov firiem. Neetické správanie niektorých firiem. Nezastupiteľný význam etiky pre budúcnosť.