Trhové štruktúry a faktory konkurencie na trhu cestovného ruchu - Šušorová, Zuzana
Trhové štruktúry v cestovnom ruchu z hľadiska ponuky. Trh dokonalej konkurencie v cestovnom ruchu. Predpoklady pre dosiahnutie dokonale konkurenčného trhu. Cestovný ruch ako príklad trhu nedokonalej konkurencie. Tri formy konkurencie na nedokonalom trhu - monopol, oligopol a monopolistická konkurencia. Faktory ovplyvňujúce konkurenciu na trhu cestovného ruchu.