Pracovno-právne vzťahy v rodinnom podniku - Krošláková, Monika, 1975-
Rodinné podnikanie nie je upravené zákonom. V tejto súvislosti vzniká veľa problémov, jednak medzi rodinnými príslušníkmi, ale i medzi majiteľmi rodinného podniku a cudzími zamestnancami. Dimenzie nového právneho stavu, ktorý nastal od 1. júna 2006.