K niektorým aspektom spoločenskej zodpovednosti firiem - Mečár, Miroslav
Spoločensky zodpovedné podnikanie (SZP) - ako dobre podnikať. Definície spoločensky zodpovedného podnikania. Vznik SZP v Slovenskej republike. Stratégie SZP nadnárodných firiem v Slovenskej republike. Prečo byť spoločensky zodpovednou firmou (SZF). Prejavy spoločenskej zodpovednosti podnikania v praxi. SZP pomáha predávať. SZP, imidž a inovácie. Povinnosť a dobrovoľnosť. Európske snahy v oblasti SZP.