Venkovský cestovní ruch jako nástroj udržitelného rozvoje venkova - Šimková, Eva
Cestovný ruch v súčasnej dobe ako jedno z najprogresívnejších odvetví svetovej ekonomiky. Využitie rastového potenciálu cestovného ruchu k ekonomickému oživeniu českého vidieka. Úloha vidieckej turistiky v rámci udržateľného rozvoja regiónov. Vidiecka turistika a jej princípy udržateľnosti. Rizikovosť podnikania vo vidieckej turistike.