Požiadavky na kompetentnosť manažérov verejnej správy - Porvazník, Ján
Klasické (hierarchické) ponímanie manažmentu. Nové poňatie hierarchie v organizácii. Potreba rozvíjania celostnej manažérskej spôsobilosti. Koncept modelu celostného manažmentu. Subjekty manažmentu. Piliere kompetentnosti (spôsobilosti) subjektov manažmentu. Metódy vedenia využívané pri vedení organizácií a tímov.