Úloha klastrov pri zlepšovaní kvality produktu regiónu v cestovnom ruchu - Šípková, Ivana
Definícia klastrov podľa niektorých autorov. Úloha klastrov pri zlepšovaní kvality produktu cestovného ruchu. Klastre v cestovnom ruchu. Najznámejšie klastre : Napa Valley v USA, Are vo Švédsku a klaster cestovného ruchu na Baleárskych ostrovoch. Charakteristika a fungovanie týchto klastrov.