Vieme, čo je multi-level marketing? - Štensová, Antónia
Charakteristika multi-level marketingu (MLM). Motivácia predajcov v MLM. Stav MLM na Slovensku. Spôsob predaja v MLM. Klasifikácia vybraných znakov pyramídového systému.