Manažment hypotekárnych obchodov - Horvátová, Eva, 1958-
Charakterizácia hypotekárneho bankovníctva, jeho základné črty, špecifiká, modifikované formy jeho fungovania, logické súvislosti, aktívne a pasívne operácie v rámci hypotekárnych obchodov, ako aj špecifické otázky hypotekárneho financovania na Slovensku a jeho aktuálny stav v oblasti legislatívy a praxe.