Úverové riziko v úverovom rozhodovaní podniku - Nináčová, Valéria
Riziko úverových vzťahov podniku. Vzťah medzi podnikom-dlžníkom a bankou-veriteľom. Obchodno-úverové vzťahy v podniku dlžníka. Riadenie úverového rizika v podniku. Prvky riadenia úverového rizika. Monitorovanie a kontrola úverového rizika. Kontrola úverového rizika podniku.