Výzvy, ktoré nastoluje i globalizácia - Gúčik, Marián
Rozvoj ekonomickej vedy a vzdelávania v podmienkach znalostnej spoločnosti. Charakteristika znalostnej ekonomiky. Poslanie fakulty Mateja Bela v súvislosti so znalostnou ekonomikou. Vytváranie znalostí a formovane osobností. Prehodnocovanie kvality štúdia. Vplyv praxe na štúdijné programy.