Priemyselné parky - efektívny nástroj regionálneho rozvoja - Sysáková, Viera
Význam prílevu domácich a zahraničných investícií do priemyselných parkov pre regionálny rozvoj Slovenskej republiky. Priemyselný park ako najlepší spôsob zatraktívnenia regiónu pre investorov. Čo nie je priemyselný park. Rozdelenie priemyselných parkov v SR. Zákon o poskytovaní podpory na zriadenie priemyselných parkov - zákon č. 542/2004 Z.z. Poskytovanie podpory zo štrukturálnych fondov Európskej únie.