Značka regiónu cestovného ruchu - Makovník, Tomáš
Značka ako nástroj marketingovej komunikácie regiónu cestovného ruchu. Poslanie značky regiónu cestovného ruchu. Výhody uplatňovania značky regiónu cestovného ruchu. Tvorba značky regiónu cestovného ruchu. Stratégie značky regiónu cestovného ruchu.