Záverečná! Zatvárame - Ryník, Jozef
Zatváranie brán viacerých pivovarov na Slovensku. Aká je príčina. Koncentrácia výroby a modernizácia v holandskej spoločnosti Heineken. Plány so zatvorenými pivovarmi. Supermarket namiesto pivovaru.