Verejné financie a kontrola ako účinný nástroj pre tvorbu zdrojov a efektívne krytie financovania potrieb rozvoja regiónov Slovenskej republiky - Oláh, Michal
Reforma verejnej správy v SR sa dotkla aj verejných financií štátnej správy a samosprávnych orgánov. Ako chápať rozvoj jednotlivých regiónov. Verejné financie vo svetle štátneho rozpočtu. Kontrola ako účinný nástroj využívania finančných zdrojov. Mechanizmus kontrolného systému a legislatíva. Možnosti využívania vnútorného auditu. Postavenie a úlohy hlavného kontrolóra.