Delovoje obščenije: predmet i problematika kursa - Strelková, Katarína
Tendencia používania ruského jazyka ako jazyka marketingu a trhového jazyka. Vyučovanie predmetu "obchodný styk" na katedre ruského jazyka Ekonomickej univerzity v Bratislave. Obsah predmetu "obchodný styk". Efektívna obchodná komunikácia a etiketa v rozdielnych kultúrach.