Používanie elektronických registračných pokladníc v praxi - Boráková, Marta
Povinnosť používania elektronickej registračnej pokladnice (ERP) je ustanovená vyhláškou Ministerstva financií SR č. 55/1994 Z.z. o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou v znení neskorších predpisov. S účinnosťou od 1. januára 2007 bola novelizovaná vyhláškou č. 679/2006 Z.z. Ilustračné príklady.