Medzinárodná pomoc a spolupráca pri správe daní - Beňová, Marcela
Podmienky a postup príslušných orgánov pri poskytovaní požadovaní alebo príjmaní medzinárodnej spolupráce a pomoci pri správe daní s cieľom zabezpečiť správne vyrubenie a platenie daní s účinnosťou od 1. marca 2007 upravuje zákon č. 76/2007 Z.z. o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Vymedzenie základných pojmov a rozsah úpravy.