Ocenenie investície v dcérskom podniku pri prechode na IFRS a prepočet účtovnej závierky na cudziu menu - Mokošová, Daša, 1979-
Prehľad noviniek návrhu novelizácie IFRS 1 Úplný prechod na medzinárodné štandardy finančného vykazovania, ktorý bol vydaný v januári 2007. Ilustračné príklady na prepočet účtovnej závierky na menu vykazovania odlišnú od meny funkčnej v kontexte pravidiel a požiadaviek IAS 21 Účinky zmien v kurzoch cudzích mien.