Formirovanie kommunikativnoj kompetencii v processe professionaľno orientirovannogo obučenija russkomu jazyku: opyt Ekonomičeskogo universiteta v g. Bratislave - Dulebová, Irina
Odborne zameraná výučba ruského jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Dosiahnutie komunikatívnej kompetencie ako hlavný cieľ výučby. Rôzne úrovne ovládania ruského jazyka ako cudzieho. Nedostatok odborných učebných pomôcok v ruskom jazyku.