Lean logistika v podniku - Burieta, Ján
Konkurenčný boj firiem o zákazníka a optimalizácia výrobných procesov. Rozdelenie logistických procesov v zmysle materiálového toku. Dodávanie materiálu. Príjem materiálu a zaskladnenie. Distribúcia materiálov do výroby. Sklady a ich organizácia. Expedícia hotových výrobkov. Správa prázdnych obalových jednotiek. Práca vodičov vysokozdvižných vozíkov.