Národný program duševného zdravia
Národný program duševného zdravia je komplexným programom starostlivosti o duševné zdravie na Slovensku. Zámery programu. Stratégia politiky duševného zdravia. Financovanie. Legislatíva a ľudské práva. Organizovanie služieb pre duševné zdravie. Ľudské zdroje a tréning. Podpora, prevencia, liečba a rehabilitácia. Advokácia. Kvalita služieb. Informačné systémy. Výskum a hodnotenie. Medzisektorová spolupráca.