Nahlédnutí do světového pojišťovnictví - Mesršmíd, Jaroslav
Hodnotenie vývoja svetového poisťovníctva. Potreba štatistických údajov. Prehľad podielov na svetovom poistnom v období 1985-2005. Celkové poistenie ako podiel predpísaného poistného na hrubom domácom produkte. Poisťovací makléri. Cezhraničný predaj podnikateľských poistení. Svetové zaistenie.