[Vybrané problémy poistného a zaistného trhu] - Strážovská, Helena
Recenzia na publikáciu "Vybrané problémy poistného a zaistného trhu. Publikácia poskytuje veľmi potrebné vedomosti v oblasti poistného a zaistného trhu.