K reforme verejnej správy - Nikodým, Dušan
Vývoj právnej úpravy duálneho systému verejnej správy, ktorý je od roku 1990 poznamenaný viacerými zmenami s krátkodobou trvácnosťou. Analýza frekvencie zmien právnych predpisov.