Derivát CFD a jeho vlastnosti. - Lorinc, Ivan
Kontrakty na rozdiel (CFD alebo CFDs) sú bez pochyby jeden z najvzrušujúcejších nových produktov, ktoré sa v poslednom období objavili na finančných trhoch. CFD sú ideálne hlavne pre aktívne obchodovanie a ich výhody začínajú stále viac objavovať individuálni investori po celom svete. Pojem Produkt Contract for Difference (CFD). Vznik CFD kontraktov. Vlastnosti derivátu CFD. Ilustračné príklady.