Analýza podielových fondov - Pilch, Ctibor, 1957-
Vymedzenie pojmu podielové fondy. Základné typy podielových fondov. Náklady spojené s investovaním prostredníctvom podielových fondov. Čistá hodnota majetku fondu (NAV - Net Asset Value). Analýza výkonnosti podielových fondov.