Největší výzvy pro podnikatele - Brenner, B.
Najväčšie externé výzvy pre podnikateľov podľa výsledkov prieskumu švajčiarskeho časopisu. Rastúci význam Číny a Indie. Globalizácia ako šanca aj riziko. Dôležitosť inovácií. Internacionalizácia koncernov. Fúzie a akvizície podnikov. Zvýšená konkurencia vplyvom čínskych firiem. Nové technológie ako ďalšia výzva pre podnikateľov. Vysoký dopyt po surovinách a ich ceny. Rýchlosť v podnikaní a v šírení informácií.