Role interkulturní komunikace v sebeprosazování manažera - Erneker, Jaroslav
Komunikácia v manažmente. Interkulturálna komunikácia ako kľúčová kompetencia manažéra. Interkulturálna komunikácia prebieha v konkrétnom prostredí - komunikačnom kontexte, ktorý môže mať nasledujúcu podobu: jazykový kontext, kultúrny kontext, interakčný kontext, osobnostný kontext, činnostný kontext.