Ďeťom do vienka. Či do vetra - Vavřinková, Jana
Finančné zabezpečenie detí. Finančné produkty uzatvárané pre deti. Porovnanie a posúdenie životného poistenia, poistenia úrazu, sporenia v banke, stavebného sporenia, bankových knižiek, alebo rozhodnutie sa riadiť pri investovaní sebou.