Mapa vedomostí - nástroj pre uchovávanie vedomostí expertov v prostredí www - Fabian, Peter
Informácia o európskom projekte SOCRATES/Minerva WeKnow, zameranom na tvorbu www prostredia na uchovávanie, spracovanie a sprístupnenie relevantných vedomostí expertov, určeného na podporu individuálneho, na rozvoj kompetencií zameraného vzdelávania.