Klasické strategie dosloužili - Leendertse, J.
Globalizácia a rastúca digitalizácia spochybňujú recepty, ktoré sa po desaťročia osvedčili. Inovácia obchodného modelu dnes dôležitejšia než inovácia produktu. Hlavné komponenty obchodného modelu: 1. Prísľub úžitku 2. Architektúra tvorby hodnoty 3. Výnosy. Zákaznícky proces ako hybná sila reorganizácie ekonomiky.