Dynamická strategická rozvaha - Fišera, Ivan
Metodologická výbava strategického myslenia už dlhčí čas stagnuje. Autor článku navrhuje novú metódu strategického myslenia, ktorú úspešne overil v praxi. Podstata metódy dynamickej strategickej rozvahy (DSR). Stručný popis jednotlivých krokov. Doporučenia pre tých, ktorí by chceli metódu sami vyskúšať.