Celoživotné vzdelávanie ako cesta ku znalostnej spoločnosti skúsenosti PF UKF v Nitre - Porubská, Gabriela
Význam celoživotného vzdelávania v Lisabonskej stratégii. Projekty rozvoja celoživotného vzdelávania. Vzdelávanie výchovných poradcov stredných škôl s akcentom na rozvoj poradenstva o povolaniach a zamestnaniach na PF UKF v Nitre.