Manažment podnikania a vecí verejných - dialógy vedecko-odborný časopis Slovenskej akadémie manažmentu
Uverejňuje odborné články a štúdie manažérov z praxe a univerzít, príspevky študentov i ďalších záujemcov z radov verejnosti k problematike manažmentu podnikania a vecí verejných