Človek a osoba v práve a v biotike - Fábry, Branislav
Vplyv bioetiky na súčasnú diskusiu o pojmoch človek a osoba v práve. Etymologický pôvod pojmu človek. Idea ľudskej dôstojnosti. Otázky morálneho statusu nenarodeného.