Prijmeme biotechnológie ? - Košťál, Daniel
Od roku 1996 sa na európsky kontinent doviezli milióny ton geneticky modifikovanej sóje. Na slovenskom trhu sú v súčasnosti zastúpené tie isté potraviny z GMO, ktoré ponúkajú aj ostatné trhy EÚ. Ide o výrobky obsahujúce RR sóju a kukuricu MON 810. Čo sú GMO, zásady označovania. Negatívne postoje.