Ženy dobehli mužov - Košťál, Daniel
Nakupovaniu cez internet holduje v poslednej dobe strále viac žien.. Najpočetnejšiu skupinu online zákazníkov tvoria obyvatelia väčších slovenských miest. Výhody online nákupu. Efektívna spätná väzba.