Zákazník nie je hlupák - Hinková-Dibarborová, Andrea
Súčasné trendy stále viac skloňujú ekologické poľnohospodárstvo a prospešnosť konzumácie výrobkov z neho. Zatiaľ sú však biopotraviny a drogériový tovar zastúpené vo väčšej miere len v špecializovaných predajniach. Výnimkou je drogériový reťazec Dm drogerie markt. Slovenská Dm drogerie markts a jej ciele. Cenová politika, rovnaký category management.