Indie: gigant několika tváří - Havlíček, Karel
India z pohľadu HDP štvrtá najväčšia ekonomika na svete. Stabilné podnikateľské prostredie. Vysoká úroveň vzdelania a ovládanie anglického jazyka. Vplyv britských kolonizátorov a Ameriky. Tolerancia k iným náboženstvám. India ako svetová veľmoc informačných technológií. Riziká spojené s exportnými aktivitami do Indie.